DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in Nieuws
Nieuws

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen van bokslegende Floyd Mayweather meer dan serieus. Na de confrontatie van Jake met Mayweather waar de YouTuber de pet stal van de bokser lijkt de angst er goed in te zitten bij de boksende YouTube broers.

Tegen TMZ Sports zegt Logan dat hij en zijn broer Paul nu lijfwachten bij of om zich heen hebben die "overal en altijd" klaar staan om het geeld waar Mayweather mee dreigde te weerstaan. Logan Paul houdt vol dat de uitval tussen zijn broer en Mayweather GEEN gescripte stunt was. ,,Ik fucking wens dat dat niet echt was", zegt een doodsbange Logan dan ook.

Niet gespeeld

,,Ik zou willen dat heten was", voegde Logan eraan toe … ,,Dat is niet grappig. Het is voor niemand leuk. "Mayweather jaagde achter Jake aan terwijl hij schreeuwde dat hij de YouTube-superster zou "vermoorden". Dit lijkt dus reden genoeg om spieren in te huren voor de Paul's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws