Donald Trump niet naar gevecht McGregor vs Mayweather - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Donald Trump niet naar gevecht McGregor vs Mayweather

Donald Trump niet naar gevecht McGregor vs Mayweather

President Trump is een echte MMA fan

President Donald Trump is een echte MMA fan

In 2001, verloor de UFC verloor, het was gekocht van SEG door Zuffa, en bleef doorgaan met het verliezen van geld. Veracht door de main stream media, het bevorderen van de organisatie door kaarten te verkopen in derde-tier openbare centra. ECHTER, Trump was een gag 1 fan van en destijds eigenaar van de Trump Taj Mahal in Atlantic City Casino’s inNew Jersey, waar UFC 28, 30, 31 en UFC werden gehouden.

UFC Kleding merk

In 2008, toen het kleding merk Affliction Clothing instapte voor een eigen MMA organisatie on tegen de UFC in te gaan boekte men gelijk zakelijke vooruitgang, en was men vastbesloten om de UFC een boost geven. Het maakte een deal met Trump, die naar verluidt een equity positie in het bedrijf zou krijgen.

“Het is echt iets dat ik doe, omdat ik geniet om het te doen,” zei Trump aan verslaggevers, zoals getranscribeerd door Scott Harris voor de B / R. “Als we geld te verdienen, dat is geweldig. Ik denk dat we dat wel gaan doen. Ik denk dat het succesvol zal zijn. Wat ik doe is meestal succesvol. ”

Trump werd gevraagd of hij dacht dat Afflcition MMA zou winnen van de UFC.

“Het zal waarschijnlijk,” zei Trump. “Alle vechters willen zich bij ons aansluiten, en ik denk dat het waarschijnlijk zal lukken de UFC over te nemen”. Dat gebeurde niet, maar Trump bleef een fan het MMA, en vroeg UFC president Dana White op de Republikeinse Conventie te spreken vorig jaar. Tijdens de media Maymac rees de vraag aan White of Trump aanwezig zou op 26 augustus?

White de UFC president gaf aan, president Trump is “100 procent” geïnteresseerd, maar de veiligheid maatregelen werden onbetaalbaar. Trump had geuit soortgelijke gevoelens bij UFC 205 in New York te hebben. Maar ook dat is een heel geregel. Toch heeft Trump jaar open uitnodiging.

“Hij kan 10 tickets krijgen als hij wil”, zei White, Floyd Mayweather Jr zal boksen tegen Conor McGregor bij de T-Mobile Arena in Paradise, Nevada op 26 augustus 2017.

 

Bekijk ook

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans (41) maakt rentree

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans breekt zijn pensioen af, vertelde zijn manager, Ali Abdelaziz gisteren, aan ESPN's Brett Okamoto.

VIDEO: Vechter neer na dodelijke elleboog en knie

Boksen met de blote vuist is inmiddels al geen unicum meer, MMA-vechten zonder handschoenen wel.

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page