Domelzo Schet zet het kickboksen in Suriname weer op de kaart! Nieuws
Nieuws

Domelzo Schet zet het kickboksen in Suriname weer op de kaart!

Domelzo Schet zet het kickboksen in Suriname weer op de kaart!

Foto: Team Yvel
Foto: Team Yvel

Black Glory

Onze redactie bereikte het bericht dat Domelzo Schet de Black Glory-titel op zijn naam heeft weten te zetten afgelopen weekend in Macapa, Brazilië. Hij vocht daar tegen Gerimias Junior, die hij versloeg met een vierde ronde TKO door hem te raken met een trap in de ribben. Schet vecht onder Team Yvel, wat onder leiding staat van Carlos Yvel. Overigens is het Team van Yvel zeer succesvol in het Caribische gebied en de Antillen.

Er vochten meerdere vechters van Team Yvel tijdens Black Glory, zo stonden Giovano van Rabenswaay, en Stacey Ceder ook in de ring alleen was Schet de enige die een titel mee naar huis neemt. "Yvel zegt dat hij bijzonder trots is op de vechters, omdat ze de beste kanten van zich hebben laten zien. Van Rabenswaay en Ceder hebben weliswaar geen titels op hun naam kunnen schrijven, maar ze hebben een goede beurt gemaakt."

Op de kaart

Met de overwinning van Schet wordt het kickboksen goed op de kaart gezet in Suriname, Schet zelf zegt blij te zijn iets te kunnen betekenen voor de sport. Hij zal dit jaar nog drie keer kunnen vechten en titels te pakken, twee daarvan zullen in Suriname zijn en een in september in Venezuela. Wellicht zien wij Schet nog wel eens in Nederland vechten, een Suri-NL toernooi wellicht?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws