'Dombo dit had van jou kunnen zijn': Popster slaat terug naar topvechter
Home / Nieuws / ‘Dombo dit had van jou kunnen zijn’: Popster slaat terug naar topvechter

‘Dombo dit had van jou kunnen zijn’: Popster slaat terug naar topvechter

'Dombo dit had van jou kunnen zijn': Popster slaat terug naar MMA-vechter

Miley Cyrus vernietigt UFC-vechter Julian Marquez voor zijn ultimatum voor Valentijnsdag. Marquez zal er waarschijnlijk spijt van krijgen dat hij Miley Cyrus een ultimatum heeft gesteld op Valentijnsdag.

Zaterdag won Marquez zijn wedstrijd tijdens UFC 258 in Las Vegas. Nog vol met adrenaline pakte de MMA-vechter de microfoon na de wedstrijd en ging helemaal los op Cyrus. Waar hij vervolgens vroeg dat popster Miley Cyrus zijn Valentijn mocht zijn.

Cyrus die in eerste instantie gevleid leek door het aanzoek antwoordde iets later. ,,Scheer een MC (Miley Cyrus. red.) in je borsthaar en ik ben van jou”, schreef Cyrus, die 46 miljoen Twitter-volgers heeft, in reactie op Marquez. ,,Fijne Valentijnsdag en gefeliciteerd mijn liefste!”

Dikke knock-out

Marquez die blijkbaar overmoedig geworden was door het antwoordt van de sexy zangeres. Deed er nog een schepje bovenop en antwoordde; ,,Als jij een henna-tatoeage zet met de tekst ‘Cuban Missle Crisis’ (bijnaam van Marquez. red.), boven je navel, zoals 2pac Ik ben in ThugLife” antwoordde Marquez.

Dat idee paste duidelijk niet in de plannen van de beroemde popster. Want Miley Cyrus ging verder met het roosten van de UFC-middengewicht met een volgende foto en bijschrift op Instagram. ,,Dombo dit had van jou kunnen zijn.” Wat een ontluikende liefde leek is voor Marquez een dikke knock-out geworden.

Bekijk ook

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page