Doe mee aan de boven 30 competitie stap in de ring! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Doe mee aan de boven 30 competitie stap in de ring!

Doe mee aan de boven 30 competitie stap in de ring!

Boven 30 competitie, de kans van je leven in de ring!

Boven 30 competitie, de kans van je leven in de ring!Je hebt je leven redelijk op de rails en traint met enige regelmaat. Toch zit je iets dwars. Je stopte met trainen voor een wedstrijd toen je jong was. De wil was er maar de tijd ontbrak. Door alle omstandigheden kwam het er niet van. Met regelmaat volgde je de wedstrijden en las je de verslagen. Elke keer kriebelde het dat jouw naam ontbrak. Maar nu ben je te oud. De dertig gepasseerd en er zijn geen mogelijkheden meer. Zo is het toch?

Eerste trial met aangepaste wedstrijden

In Den Haag is en een organisator die er anders over denkt. Satish Jamai van Fight Club Den Haag kreeg veel aanvragen van 30+ ers en besloot daar aandacht aan te geven. In november 2017 gaat hij de eerste trial doen met aangepaste wedstrijden voor de doelgroep.

Voor de beginners komen er diverse aanpassingen voor de wedstrijden. Te denken valt aan diverse beschermende maatregelen en tijden. Ook zal de jurering worden aangepast. Dit alles om zo veilig mogelijk wedstrijden te kunnen bieden aan de doelgroep. Maar het worden geen mietjes partijen. Er zal veel gevraagd worden van iedereen die de ring in klimt. Je zal tot de bodem moeten gaan.

Ben jij zo’n actieve 30 plusser

Welke veranderingen de wedstrijden ondergaan blijft nu nog “geheim” dus van elke mogelijke deelnemer word verwacht dat ze maximaal trainen op alle mogelijkheden. Het word niet makkelijk. Ben jij zo’n actieve 30 plusser en wil je een prestatie neerzetten waar je naar terug kan kijken? Meld je dan aan via je school of direct. Stuur een mail naar onze redactie en wij spelen alles door.

Jouw nieuwe uitdaging!

Bekijk ook

Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: ‘Communicatie kan beter’

Donovan Wisse is met recht een van de meest getalenteerde vechters bij GLORY Kickboxing. De ...

POLITIE: 40 man publiek bij illegale MMA-wedstrijd, vechter zwaar gewond

Een belletje om een ambulance lijkt een illegaal MMA-evenement te hebben verraden vanavond in Lünenburg, ...

NEP: UFC-kampioen Sterling te kakken gezet door collega vechters

UFC-kampioen Sterling uitgespuugd door collega vechters