Doe mee aan de boven 30 competitie stap in de ring! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Doe mee aan de boven 30 competitie stap in de ring!

Doe mee aan de boven 30 competitie stap in de ring!

Boven 30 competitie, de kans van je leven in de ring!

Boven 30 competitie, de kans van je leven in de ring!Je hebt je leven redelijk op de rails en traint met enige regelmaat. Toch zit je iets dwars. Je stopte met trainen voor een wedstrijd toen je jong was. De wil was er maar de tijd ontbrak. Door alle omstandigheden kwam het er niet van. Met regelmaat volgde je de wedstrijden en las je de verslagen. Elke keer kriebelde het dat jouw naam ontbrak. Maar nu ben je te oud. De dertig gepasseerd en er zijn geen mogelijkheden meer. Zo is het toch?

Eerste trial met aangepaste wedstrijden

In Den Haag is en een organisator die er anders over denkt. Satish Jamai van Fight Club Den Haag kreeg veel aanvragen van 30+ ers en besloot daar aandacht aan te geven. In november 2017 gaat hij de eerste trial doen met aangepaste wedstrijden voor de doelgroep.

Voor de beginners komen er diverse aanpassingen voor de wedstrijden. Te denken valt aan diverse beschermende maatregelen en tijden. Ook zal de jurering worden aangepast. Dit alles om zo veilig mogelijk wedstrijden te kunnen bieden aan de doelgroep. Maar het worden geen mietjes partijen. Er zal veel gevraagd worden van iedereen die de ring in klimt. Je zal tot de bodem moeten gaan.

Ben jij zo’n actieve 30 plusser

Welke veranderingen de wedstrijden ondergaan blijft nu nog “geheim” dus van elke mogelijke deelnemer word verwacht dat ze maximaal trainen op alle mogelijkheden. Het word niet makkelijk. Ben jij zo’n actieve 30 plusser en wil je een prestatie neerzetten waar je naar terug kan kijken? Meld je dan aan via je school of direct. Stuur een mail naar onze redactie en wij spelen alles door.

Jouw nieuwe uitdaging!

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page