Dodelijke schietpartij boksevenement: Agent schoot onschuldige neer Nieuws
Nieuws

Dodelijke schietpartij boksevenement: Agent schoot onschuldige neer

Dodelijke schietpartij boksevenement: Agent schoot onschuldige neer

De familie van Augustine Morales klaagt de stad Sacramento aan voor de politieschietpartij die hem vorig jaar het leven kostte. De man werd vorig jaar doodgeschoten door een politieagent in Sacramento tijdens een niet-gesanctioneerd boksevenement.

Morales, 38, werd in november vorig jaar dodelijk gewond door Sacramento Police Sergeant Jeremiah Jarvis tijdens het bijwonen van een bokswedstrijd tegen wapengeweld in Noord-Sacramento. Het evenement, "Gunz Down, Gloves Up: Northside Edition", werd gehouden in een bedrijfspand en werd bijgewoond door honderden mensen.

De rechtszaak is de tweede in zijn soort die wordt aangespannen door de vele dierbaren die Morales achterliet. De eerste rechtszaak, ingediend namens Morales 'vader, oude partner en jonge kinderen, loopt momenteel. De tweede rechtszaak werd vorige week ingediend namens de moeder van Morales, Roxanne, en de oudste dochter, Seselie McKnight.

Op de vlucht

Een Bodycamera-video vrijgegeven toont de agent die het evenement binnen sprint voordat hij verschillende schoten in de rug van Morales, die ook gewapend was, afvuurde. De agent kwam af op schoten die werden afgevuurd door een nog steeds onbekend persoon.

Na de schietpartij werd Morales naar het UC Davis Medical Center vervoerd, waar hij aan zijn verwondingen bezweek. De schutter in het bedrijfspand is nooit geïdentificeerd en is nog steeds voortvluchtig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws