šŸŽ„ Dodelijke Jiu-Jitsu! Agent (32) overleden tijdens training Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ Dodelijke Jiu-Jitsu! Agent (32) overleden tijdens training

šŸŽ„ Dodelijke Jiu-Jitsu! Agent (32) overleden tijdens training

Houston Tipping een 32 jaar oude politieagent uit Los Angeles is overleden terwijl hij Jiu-Jitsu aan het trainen was met een collega.

Het ongeval vond vorige week plaats op de LAPD Elysian Park Academy. Tipping was bezig aan een Jiu-Jitsu grappling training met een andere agent op het moment dat het ongeval gebeurde volgens abc7.

Tijdens het oefenen van een grondgevecht zou Tipping een "catastrofale dwarslaesie" hebben opgelopen, verklaarde politiecommissaris Michel Moore.

Reanimatie op Politieagent komt te laat

Aanwezige collega's begonnen onmiddellijk met reanimatie totdat ambulance personeel arriveerde en werd de agent naar het ziekenhuis vervoerd, zei Moore. Tipping bezweek zondag aan zijn verwondingen.

Eerder vorig jaar liep de Ierse MMA-vechter Ian Coughlan tijdens een training een blessure op waardoor hij zijn benen niet meer kon gebruiken. Hoewel er ongelukken gebeuren bij het vastgrijpen, is de dood uiterst zeldzaam bij het uitoefenen van de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws