Dodelijke aanval! 'Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden'
Home / Nieuws / Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ilya Medvedev, een gedecoreerde Russische bokser verkeert in “levensgevaar” nadat hij met een beer heeft gevochten en doodgestoken nadat deze zijn vriend had gedood. De bokser en enkele vrienden waren aan het vissen in Rusland, maar werden verrast door de beer die hen aanviel.

Prof-bokser Medvedev, 23, was aan het vissen met zijn vriend Vyacheslav Dudnik, 48, toen de twee werden aangevallen door de bruine beer. Naar verluidt heeft het beest Dudnik gedood voordat deze de bokser aanviel die de beer te lijf ging met een mes en deze doodde.

Help ons

,,Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’” Ooggetuige Denis Chebotar, 41, vertelde East 2 West nieuws over het verschrikkelijke incident die plaatsvond in de buurt van de Irtysh-rivier in Siberië. Naar verluidt maakte Chebotar de boot van het team vast aan de rivieroever toen hij het geschreeuw en het brullen van ‘een beer’ hoorde. Dit bracht hem ertoe bracht het bos in te rennen om zijn maatjes te helpen. Later hoorde hij schoten.”

Medvedev een gedecoreerde bokser, heeft deelgenomen aan de Russische nationale kampioenschappen en aan andere nationale wedstrijden. De autoriteiten zijn inmiddels een onderzoek gestart naar het incident.

Bekijk ook

Conor McGregor gaat boksen tegen Jake Paul

Conor McGregor vs Jake Paul: ‘Boksen voor UFC-comeback’

Conor McGregor zou Jake Paul wel eens kunnen kiezen als zijn volgende tegenstander.

‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten.

Door Rusland uitgeleverde MMA-vechter krijgt 8 jaar cel

Een MMA-vechter die vanuit de Russische Federatie naar zijn geboorteland Tadzjikistan werd teruggestuurd, is gevangen gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page