Dodelijke aanval! 'Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden' Nieuws
Nieuws

Dodelijke aanval! 'Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden'

Dodelijke aanval! 'Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden'

Prof-bokser Medvedev, 23, was aan het vissen met zijn vriend Vyacheslav Dudnik, 48, toen de twee werden aangevallen door de bruine beer. Naar verluidt heeft het beest Dudnik gedood voordat deze de bokser aanviel die de beer te lijf ging met een mes en deze doodde.

Help ons

,,Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’” Ooggetuige Denis Chebotar, 41, vertelde East 2 West nieuws over het verschrikkelijke incident die plaatsvond in de buurt van de Irtysh-rivier in Siberië. Naar verluidt maakte Chebotar de boot van het team vast aan de rivieroever toen hij het geschreeuw en het brullen van 'een beer' hoorde. Dit bracht hem ertoe bracht het bos in te rennen om zijn maatjes te helpen. Later hoorde hij schoten."

Medvedev een gedecoreerde bokser, heeft deelgenomen aan de Russische nationale kampioenschappen en aan andere nationale wedstrijden. De autoriteiten zijn inmiddels een onderzoek gestart naar het incident.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws