Dochter Bruce Lee bekritiseert Tarantino film voor bespotten vader Nieuws
Nieuws

Dochter Bruce Lee bekritiseert Tarantino film voor bespotten vader

Dochter Bruce Lee bekritiseert Tarantino film voor bespotten vader

Hij is een van de grootste vechtsport kunstenaars ooit, Bruce Lee.

Bruce Lee's dochter is niet blij met de nieuwe film van regisseur Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood. Bruce Lee zette de gouden standaard voor de vechtsporten in Hollywood en de rest van de wereld, en zijn dochter Shannon Lee hoopt die erfenis te behouden.

Ze bekritiseerde onlangs de nieuwe film van Quentin Tarantino, voor het verkeerd voorstellen van haar overleden vader als een "klootzak". In de film is er een vechtscène tussen Bruce Lee (gespeeld door Mike Moh) en het personage van Brad Pitt (Cliff Booth).

Niet de ware Bruce Lee

Eerst slaat Lee Booth neer. In de tweede ronde lanceert Booth Lee in een auto. Ze blijven elkaar dan slaan voordat het gevecht wordt onderbroken. Het karakter van Bruce Lee wordt gepresenteerd als een minder bekwame, irritante karikatuur die Shannon Lee "ontmoedigend" vond.

"Hij komt over als een arrogante klootzak. En niet iemand die driemaal zo hard moest vechten als al die mensen deden om te bereiken wat van nature aan zoveel anderen werd gegeven," zegt Shannon Lee. Heeft u de film al gezien en bent u het eens met Shannon Lee?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws