'Dit zijn topvechters!' Ernesto Hoost prijst organisatie (video) Nieuws
Nieuws

'Dit zijn topvechters!' Ernesto Hoost prijst organisatie (video)

'Dit zijn topvechters!' Ernesto Hoost prijst organisatie (video)

Sinds kort is Hoost voor Senshi aan de slag als scheidsrechter. Hoost verteld wat hij goed vindt aan de promotie, en merkte op dat het zelfs de interesse heeft gewekt van K-1-oprichter Kazuyoshi Ishii.

,,Ik heb niets negatiefs gezien. Ik zag geen negativiteit, alles zag er positief uit voor mij. Ik vind het goed dat er buiten ambulances staan, want als er iets gebeurt, kan een vechter meteen naar het ziekenhuis worden gebracht", zegt Hoost over de evenementen van Senshi.

Ze kunnen iedereen aan

,,Het is goed doordacht. Ik denk dat het evenement groeit en groeit en steeds beter wordt. Ik krijg zelfs de vraag van vechters of promotors of een vechter in Senshi kan vechten. Zelfs 'Kancho' Ishii van K-1 vroeg me: 'Kan ik een vechter op dat evenement laten vechten?' Dat betekent dat er iets goeds gebeurt."

Hoost voegde eraan toe dat sommige Senshi-vechters gemakkelijk hun medeconcurrenten bij Bellator-kickboksen en One Championship kunnen ontmoeten.,,Er zijn vechters waarvan ik denk, jullie zouden kunnen vechten in K-1, in One Championship of Bellator. Er zijn een aantal zeer goede vechters die daar vechten en dat is goed voor het algemene niveau van Senshi", aldus Hoost. (Lees verder onder video)

Het aankomende Senshi 10 evenement gaat zaterdag om 19.00 uur Nederlandse tijd van start. Het wordt gratis live online uitgezonden op FITE, Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com en Kyokushinkarate.news.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws