'Dit zijn topvechters!' Ernesto Hoost prijst organisatie (video)
Home / Nieuws / ‘Dit zijn topvechters!’ Ernesto Hoost prijst organisatie (video)

‘Dit zijn topvechters!’ Ernesto Hoost prijst organisatie (video)

Ernesto Hoost, K-1 Kickbokslegende vocht over de hele wereld. Aankomend weekend heeft hij een rol als scheidsrechter bij Senshi in Varna, Bulgarije.

Sinds kort is Hoost voor Senshi aan de slag als scheidsrechter. Hoost verteld wat hij goed vindt aan de promotie, en merkte op dat het zelfs de interesse heeft gewekt van K-1-oprichter Kazuyoshi Ishii.

,,Ik heb niets negatiefs gezien. Ik zag geen negativiteit, alles zag er positief uit voor mij. Ik vind het goed dat er buiten ambulances staan, want als er iets gebeurt, kan een vechter meteen naar het ziekenhuis worden gebracht”, zegt Hoost over de evenementen van Senshi.

Ze kunnen iedereen aan

,,Het is goed doordacht. Ik denk dat het evenement groeit en groeit en steeds beter wordt. Ik krijg zelfs de vraag van vechters of promotors of een vechter in Senshi kan vechten. Zelfs ‘Kancho’ Ishii van K-1 vroeg me: ‘Kan ik een vechter op dat evenement laten vechten?’ Dat betekent dat er iets goeds gebeurt.”

Hoost voegde eraan toe dat sommige Senshi-vechters gemakkelijk hun medeconcurrenten bij Bellator-kickboksen en One Championship kunnen ontmoeten.,,Er zijn vechters waarvan ik denk, jullie zouden kunnen vechten in K-1, in One Championship of Bellator. Er zijn een aantal zeer goede vechters die daar vechten en dat is goed voor het algemene niveau van Senshi”, aldus Hoost. (Lees verder onder video)

Het aankomende Senshi 10 evenement gaat zaterdag om 19.00 uur Nederlandse tijd van start. Het wordt gratis live online uitgezonden op FITE, Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com en Kyokushinkarate.news.

Bekijk ook

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

‘Waar is mijn f*cking contract?’ Kooivechter daagt UFC-baas uit

De indrukwekkende vertoning markeerde de tweede opeenvolgende overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page