'Dit zijn Rico's opvolgers!' Glory noemt 5 namen Nieuws
Nieuws

'Dit zijn Rico's opvolgers!' Glory noemt 5 namen

'Dit zijn Rico's opvolgers!' Glory noemt 5 namen

Glory is de grootste kickboksorganisatie ter wereld en beschikt over een goed gevulde zwaargewicht divisie aangevoerd door kampioen Rico Verhoeven. Echter lonken er vele naar de titel en noemt Glory een aantal vechters bij naam.

De toekomst van de Glory zwaargewicht divisie lijkt goed gewaarborgd. Nu bestaat deze nog uit een mix van veteranen en nieuwelingen, maar juist onder laatst genoemde groep zijn een paar hongerige wolven. Op Instagram somt de kickboks organisatie deze dan ook in volgorde van boven naar beneden op.

De Kroatische slopen Antonio Plazibat voert de lijst aan, na lange tijd in de schaduw te hebben gestaan stond deze plots vol in de spotlights met het KO slaan van Benny Adegbuyi vorige maand. De Kroaat wordt dan ook gezien als de meest gevaarlijke tegenstander voor regerend kampioen Verhoeven.

Wie o wie?

Een tweede plek lijkt voor de Pool Arkadiusz Wrzosek weggelegd, deze kreeg legende Badr Hari KO en zal waarschijnlijk snel in een herkansing gevecht staan met legende. Levi Rigters die voorheen als de opvolger van Verhoeven werd aangemerkt, maar lijkt te zijn ingehaald door Plazibat gaat na de Pool nog twee top vechters vooraf. (tekst loopt door onder Instapost).

Nordine Mahieddine heeft bewezen zijn mannetje te staan, getraind door Said El Badaoui die ook Badr onder zijn vleugels heeft is een geduchte vechter. Als laatste wordt Tarik Khbabez genoemd, de vechter die als een tank in de ring staat is een gevaar voor iedereen die op zijn pad komt. Wie van de vijf zal er als eerste de titelkans krijgen? Geruchten gaan dat Plazibat dit zal zijn, wat ook het meest logisch lijkt als men naar de nieuwe rankings kijkt. Hoe het ook zij Glory staat stevig op haar zwaargewicht grondvesten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws