Discussie omtrent diskwalificatie Ulrik Bokeme op Enfusion Glorious Heroes Nieuws
Nieuws

Discussie omtrent diskwalificatie Ulrik Bokeme op Enfusion Glorious Heroes

Discussie omtrent diskwalificatie Ulrik Bokeme op Enfusion Glorious Heroes

Ulrik Bokeme's diskwalificatie na knockout op Ibrahim El Boustati maakte de tongen los.

"Na aanleiding van het verloop in de partij tussen Ibrahim El Boustati tegen Ulrik Bokeme blijkt dat de video jury namens de bond Sectie Ringsport de beelden bij Enfusion heeft op gevraagd. De beelden worden door de superieuren van de bond bekeken en dan zullen zij ter zijner tijd daar over berichten". Aldus het Facebook bericht van John Mo, Enfusion kenner pur sang. Dat de video beelden opgevraagd zullen worden betekent, dat er wellicht gerede twijfel is over de uitkomst van de partij.

Niet iedereen met de uitslag eens

Op het bericht werd verschillend gereageerd, ook door Ulrike Bokeme zelf die aangaf; "I have won my friends i dont gonna talk more". De meningen daarover waren verschillende. Heibel namelijk dat nadat de bel gegaan was in de 2e ronde, Boustati nog een hoek kreeg waarop waarop deze bleef liggen, en Ulrik gediskwalificeerd werd.

Beslissing kan volgens Enfusion regels niet worden terug gedraaid

"Jury beslissing kan niet worden herroepen. Er is geen mogelijkheid voor een protest - vanaf 1 september 2017 zullen geen uitzonderingen worden gemaakt. Enfusion heeft een backstage video-jury gevoegd die de footage als een extra hulpmiddel voor de rechters en raad kan analyseren". Zo leert een kijkje in de regels van Enfusion, dus nu afwachten wat er te gebeuren staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws