'Dikke kletsen verkopen': UFC-legende aast op Jake Paul Nieuws
Nieuws

'Dikke kletsen verkopen': UFC-legende aast op Jake Paul

'Dikke kletsen verkopen': UFC-legende aast op Jake Paul

Chuck Liddell, UFC-legende is bereid om tegen YouTuber Jake Paul te vechten. Daar is de Amerikaan niet de enige in wat zo'n beetje de halve professionele vechtsport wereld wil de luis in pels een lesje leren.

UFC-icoon Chuck Liddell (51) heeft bevestigd dat hij bereid zou zijn om te vechten tegen Jake Paul. inmiddels al geruime tijd met pensioen is Lidell bereidt om deze eenmalig af te breken om zoals hij zegt Paul 'een paar kletsen' te verkopen.

Paar stevige kletsen

Liddell won het UFC licht zwaargewicht kampioenschap en verdedigde het vier keer tijdens zijn bewind en weet waar over hij spreekt als het om 'echt' vechten gaat. Nu, bizar genoeg, heeft Liddell besloten dat het een goed idee zou zijn om zijn naam in de hoed te gooien voor een mogelijke confrontatie met Paul ,,Ik ben altijd klaar voor die clown", zegt Lidell.

Toch krijgen veel vechters zware kritiek over het feit dat deze met Paul de ring in willen. Veel fans maar ook experts vinden dat de YouTube ster he boksen verkracht en in een kwaad daglicht zet. Maar Lidell maakt dat niet uit en is klaar om Paul terecht te wijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws