Dieven stelen huis bokskampioen leeg tijdens titelgevecht Nieuws
Nieuws

Dieven stelen huis bokskampioen leeg tijdens titelgevecht

Dieven stelen huis bokskampioen leeg tijdens titelgevecht

Naoya Inoue' s huis werd leeggeroofd tijdens zijn rematch tegen Nonito Donaire eerde deze week. Inoue versloeg Donaire snel en gewelddadig tijdens hun rematch in de tweede ronde van hun wedstrijd.

Terwijl Inoue ervoor zorgde dat de juryleden geen kans kregen om hun scorekaarten in te sturen, werd de Japanse ster die avond beroofd.

De Japanse pers outlets Fuji TV en TBS beide dat terwijl Inoue in de ring stond, zijn huis in Kanagawa werd geplunderd. Volgens de politie stalen de dieven 'meer dan een dozijn designertassen en dure sieraden'.

Nare ervaring

Inoue twitterde over het incident en zei: ,,Ik heb het nieuws gezien. Het is een slecht verhaal op een verder gelukkige dag. Wees allemaal voorzichtig!” Met zijn tweede grote overwinning op Donaire heeft Inoue nu drie van de vier grote titels op bantamgewicht.

De ongeslagen knock-out artiest zegt dat hij de volgende keer een onbetwiste kampioen wil worden en richt zich later dit jaar op een gevecht met WBO-titelhouder Paul Butler.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws