'Die mond is overal geweest!' KSI over weigeren kus OnlyFans ster Astrid Wett bij boksweging Nieuws
Nieuws

'Die mond is overal geweest!' KSI over weigeren kus OnlyFans ster Astrid Wett bij boksweging

'Die mond is overal geweest!' KSI over weigeren kus OnlyFans ster Astrid Wett bij boksweging

KSI legt uit waarom hij weigerde OnlyFans-ster Astrid Wett te kussen tijdens de weging voor haar gevecht met Keeley Colbran vorig jaar oktober.

OnlyFans-ster Astrid Wett kreeg een rood gezicht nadat ze KSI probeerde te kussen tijdens de weging voor haar bokswedstrijd tegen Keeley Colbran. De blonde Britse pornoster stond toch even raar te kijken. KSI gaf uitleg waarom hij zijn hoofd afwendde waar een ander er gretig op in zou zijn gegaan.

KSI geeft uitleg waarom hij kus Astrid Wett ontweek

Maar KSI dook weg en liet Wett een rood gezicht achter tijdens een ongemakkelijke ontmoeting. "Astrid Wett probeerde me te kussen en ik zei 'nee'!" zegt KSI desgevraagd in een YouTube-video over de situatie. “Maar het was gek en veel mensen vragen me wat er door mijn hoofd ging tijdens deze situatie."

"Eerlijk gezegd kon ik het niet geloven, ik was daar ze gaat me kussen, wat? Laten we eerlijk zijn die mond is overal geweest als je begrijpt wat ik bedoel." De ongemakkelijke reactie van KSI toen Astrid Wett hem wilde kussen ging viraal.

Wett won vervolgens haar gevecht met Colbran via TKO in de tweede ronde nadat ze de controle over het gevecht had verkregen toen haar tegenstander geen benzine meer had. Het gevecht verliep relatief langzaam en toonde minimale boksvaardigheid, waarbij Wett in wezen won met haar afgemeten jabs die genoeg schade aanrichtte bij Colbran's waardoor haar team besloot het gevecht te beëindigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws