'Om te janken dit!' Influencers Astrid Wett en AJ Bunker slaan elkaar dol in de boksring Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Om te janken dit!' Influencers Astrid Wett en AJ Bunker slaan elkaar dol in de boksring

'Om te janken dit!' Influencers Astrid Wett en AJ Bunker slaan elkaar dol in de boksring

Astrid Wett en AJ Bunker sloegen elkaar vanavond alle kanten op door de boksring. Het influencer gevecht tussen de twee OnlyFans 18+ modellen was volgens sommige boksfans een aanfluiting.

De bokswedstrijd tussen Wett en Bunker tijdens Misfits Boxing 5 in het Telford International Centre was niet te kauwen volgens experts die dan ook menen dat dit soort events moeten worden afgeschaft. Toch won Wett die ook in de porno industrie actief is op punten.

Wett won zelfs een heuse Misfits titel de organisatie van influencer en YouTube-ster KSI. Niet iedereen was gecharmeerd door de prestaties van de twee dames. "Om te janken dit, wat is er toch over van ons mooie boksen", schrijft een kritische fan.

Toch zijn er ook fans die het wel konden waarderen dat beide dames elkaar onder het bloed sloegen. "Mooi gedaan en welverdiend voor Astrid. Ze kan echt wel wat dat heeft ze nu laten zien", aldus een Wett fan. Tja...... Bekijk de beelden en oordeel zelf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws