Deze man is een echte vechtbaas! 'Die blaast iedereen weg' Nieuws
Nieuws

Deze man is een echte vechtbaas! 'Die blaast iedereen weg'

Deze man is een echte vechtbaas! 'Die blaast iedereen weg'

Chatri Sityodtong is de oprichter en CEO van ONE Championship de grootste vechtsportorganisatie uit Azië die inmiddels wereldwijd haar vleugels heeft uitgeslagen. Maar Sityodtong is meer dan dat hij is een echte vecht en eindbaas volgens velen.

Je kunt kritiek hebben Sityodtong maar de man is er persoonlijk verantwoordelijk voor de vechtsport een nog groter podium te geven, wereldwijd. Daar waar andere vechtsportorganisaties gedreven worden door geld en geleid te worden door commerciële figuren, lijkt Sityodtong de sport nog hoog in het vaandel te hebben.

Goed voorbeeld voor vechters

Zelf doet Sityodtong ook aan vechtsporten en draagt dit dan ook graag uit. Een groot aantal Nederlandse vechters kozen ervoor bij ONE te gaan vechten zoals Nieky Holzken die recentelijk nog een groot succes boekte in een speciaal gevecht.

Dat Sityodtong durft te experimenteren en on-orthodoxe gevechten organiseert geeft hem een gedegen reputatie. Hij werd dan ook deze week door de Thaise Minister President Srettha Thavisin op International Muay Thai day voorzien van een welverdiende award.

De reacties van de fans en bekende vechters zijn vol lof: "Dit heeft Chatri zeker verdiend, hij is een echte vecht baas, eindbaas", schrijft een fan. "Alle hulde aan Chatri om de sport nog groter te maken", schrijft een ander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws