Details moord op dochter UFC-vechter naar buiten gebracht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Details moord op dochter UFC-vechter naar buiten gebracht

Details moord op dochter UFC-vechter naar buiten gebracht

Er zijn nieuwe details onthuld over de dood van UFC-vechter Walt Harris stiefdochter Aniah Blanchard. Het 19-jarige meisje werd eind vorig jaar vermoord na te zijn ontvoerd.

Blanchard werd afgelopen november dood aangetroffen in een bosrijke omgeving in Macon County. Ibraheem Yazeed wordt beschuldigd als hoofddader betrokken bij de dood van Aniah Blanchard. De politie zei eerder dat Yazeed afgelopen oktober Blanchard bij een benzinestation in haar auto dwong.

Echter blijkt het meisje vrijwillig te zijn ingestapt en zelfs met Yazeed naar een ander benzinestation te zijn gereden. Politie rechercheur Josh Mixon getuigde woensdag in een rechtszaal in Lee County (Ala.) Dat een getuige zei dat hij bij Ibraheem Yazeed was toen Yazeed een lijk, gewikkeld in een dekbed, het bos in leek te slepen in de buurt van Shorter, Alabama.

Geen bewijs

De advocaat van Yazeed, William Whatley Jr., zei dat Blanchard Yazeed vrijwillig in haar auto toeliet. Whatley zei dat er geen bewijs is dat er een misdaad is gepleegd in Lee County. Dit omdat haar auto werd gevonden in Montgomery en haar lichaam in Macon County.

WhatsApp berichten van de telefoon van Blanchard naar een vriend die avond laten zien dat ze bij iemand met de naam ‘Eric’ was. En dat ze ‘hem net had ontmoet’, getuigde Mixon. Hughes, de officier van justitie, zei dat Yazeed slechte bedoelingen had. Omdat hij een valse naam had gegeven en dat Blanchard ‘onder valse voorwendselen was gelokt’. Dus werd ze ontvoerd in Lee County.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page