Deontay Wilder vs. Tyson Fury onderhandelingen gestart Nieuws
Nieuws

Deontay Wilder vs. Tyson Fury onderhandelingen gestart

Deontay Wilder vs. Tyson Fury onderhandelingen gestart

Onderhandelingen

Hoe dan ook, Wilder heeft nog steeds geen gevecht gepland voor de rest van 2018, maar dat zou snel kunnen veranderen. Diverse bronnen bevestigde dat het Wilder-team in onderhandeling is met de voormalige en meerdere titels houdende zwaargewichtkampioen Tyson Fury (26-0, 19 KOs) voor een belangrijke bokswedstrijd in december.

Met de gewenste super confrontatie tegen Anthony Joshua die niet plaats zal vinden in 2018, kan WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder Tyson Fury waarschijnlijk tegemoet zien aan het einde van het jaar. Een en ander hangt natuurlijk af van de onderhandelingen maar Tyson Fury's team zal minder stroef zijn. Bovendien is Fury hongerig om zichzelf in de spotlights te zetten.

Anthony Joshua

We zullen zien wat er uit deze onderhandelingen komt, vooral omdat Fury beweert dat ze dicht bij het sluiten van een deal zijn. Het zou zeker grote gevolgen hebben voor de divisie, evenals het potentieel voor een Fury-overwinning om meer interesse in Joshua te krijgen om Fury in plaats van Wilder te verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws