Demetrious Johnson wacht nog steeds op zijn uitbetaling voor UFC 215! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Demetrious Johnson wacht nog steeds op zijn uitbetaling voor UFC 215!

Demetrious Johnson wacht nog steeds op zijn uitbetaling voor UFC 215!

Volgens Demetrious Johnson is hij niet betaald voor deelname aan UFC 215.

Volgens Demetrious Johnson is hij niet betaald voor UFC 215.

Hoewel het niet zijn schuld was dat Ray Borg ziek werd en het UFC 215 main event werd geannuleerd, heeft Demetrious Johnson gedeeld dat hij nog niet door de organisatie is betaald.

‘Toen ze zeiden:’ Stop met het minderen van gewicht ‘en het eerste wat ik zei, was:’ Hoe f-k krijg ik mijn geld? ‘Zei Johnson tijdens het MMA Hour. “Moet ik het gewicht minderen, stap op de schaal, zodat ik mijn loon kan krijgen?” Omdat ik zojuist acht weken keihard heb getraind”.

Volgens Johnson, vertelde de UFC hem dat de organistie meestal niet de atleten betaalt als de gevechten snel worden afgelast, en het plan is om hem volgende maand bij UFC 216 te hebben als vechter.

Niet uitbetaald krijgen

“Gewoonlijk als het een snelle afgelasting is, dan betalen ze meestal de atleten niet uit”, zei Johnson over zijn gesprek met de UFC-officials. “Hopelijk maken ze dingen op 7 oktober goed, als het mogelijk is, dan kan ik een geldbedrag krijgen. Wat mijn bezorgdheid betreft, als het gevecht wel plaats had gevonden had ik naar de bank kunnen gaan, en een cheque inleveren, en mijn kinderen naar school brengen. Maar dat is nu niet het geval. ‘

Met sommige gevallen van late annuleringen in het verleden, hebben vechters tenminste hun “show” geld van hun contract ontvangen, maar dit is niet het geval voor Johnson. Volgens de top pound-voor-pound kampioen, steggelen zijn management team, en de UFC zijn nog steeds over deze kwestie, en hij is niet zeker of hij zal worden betaald voor het evenement.

Opnieuw vechten om uitbetaald te krijgen

‘Ik heb geen geld gekregen, dus ik wacht nog steeds,’ zei Johnson. “Ze zeiden dat ik moet vechten op 7 oktober. En ik kom er om te vechten en geld te verzamelen”. Als Johnson inderdaad opnieuw voor de UFC 216 wordt geboekt, zal zijn 8-weken trainingskamp in principe tot 12 weken worden uitgerekt.

Bekijk ook

Zoon bokslegende Manny Pacquiao blijft verliezen

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Ik ben constant aan het trainen

‘Badr als gezamenlijke vijand!’ Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari.

'Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

‘Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

Mike Tyson alhoewel allang gepensioneerd en alleen nog actief in oefenwedstrijden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page