De UFC plande een mini-toernooi met vier van hun grootste sterren Nieuws
Nieuws

De UFC plande een mini-toernooi met vier van hun grootste sterren

De UFC plande een mini-toernooi met vier van hun grootste sterren

Mini toernooi met een finale aan het eind van het jaar

Nadat Khabib Nurmagomedov de 'vacante' lichtgewicht titel van de UFC veroverde door Al Iaquinta te verslaan op UFC 223 in Brooklyn, wilde de organisatie een mini-toernooi samenstellen met vier van de grootste sportsterren waarin de twee winnaars uiteindelijk met elkaar zouden afrekenen aan het eind van het jaar.

De UFC plande een mini-toernooi met vier van hun grootste sterren

Idee van dit mini-toernooi aan de kant gezet

Het plan was om de voormalige lichtgewicht titel uitdager Nate Diaz te matchen tegen voormalige tweevoudig kampioen Georges St-Pierre tijdens het UFC 227 evenement in Los Angeles komende Augustus, terwijl Conor McGregor tegen Khabib Nurmagomedov later dit najaar zou plaatsvinden. Helaas werd het idee van dit mini-toernooi aan de kant gezet nadat het gevecht tussen St-Pierre en Nate Diaz niet tot bloei kwam.

Het kan nog wel even duren

De Canadese superster heeft nog steeds te maken met de gevolgen van zijn maagzweer, dat is onder andere de reden waarom zijn voorgestelde gevecht met Diaz niet zal plaatsvinden op UFC 227 op 4 Augustus. Wat betreft de potentiële Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov lichtgewicht tegelgevecht, moet de UFC wachten op de rechtszitting die later deze maand in Brooklyn wordt gehouden, voor het finaliseren van alle plannen voor de Ierse superster. Beide gevechten zijn technisch gezien nog steeds uitvoerbaar, maar het zal nog wel even duren voordat we dit gaan me beleven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws