De NVCB organiseert bijeenkomst voor Budo veteranen in Eindhoven Nieuws
Nieuws

De NVCB organiseert bijeenkomst voor Budo veteranen in Eindhoven

De NVCB organiseert bijeenkomst voor Budo veteranen in Eindhoven

13 januari 2018 organiseert de Nationale Veteranen Commissie Budo (NVCB) een budo veteranen bijeenkomst te Eindhoven

Op zaterdag 13 januari 2018 organiseert de Nationale Veteranen Commissie Budo (NVCB) voor de derde keer een budo veteranen bijeenkomst te Eindhoven. Dit gebeurt in samenwerking met de NVBC district-vertegenwoordiger Roger Reniers van Essink Sportcentrum te Eindhoven, en JBN-district Zuid Nederland.

Diverse prominente Budoka aanwezig

De deelnemers worden ontvangen met koffie / thee en mét gebak en het belooft het een leerzame, maar ook gezellige middag te worden met de aanwezigheid van diverse prominente Budoka. Er zullen ook diverse clinics worden gehouden onder leiding van enkele budo prominenten zoals, Leo Verhoeven (6e Dan judo), Ron Pantsters (2e Dan aikido), Wil Pantsters (6e Dan jiujitsu), Winston Vervuurt & Rogier Veugen (4e Dan jiujitsu, demo Atemi), en Willem van Boesschoten (5e Dan, opwarmen / afkoelen). Deze docenten van naam verzorgen de verschillende clinic’s met als thema Atemi Waza met in de pauze een spectaculaire Atemi demo.

Overige informatie

Deelname: € 5,00 per persoon voor leden van de JBN en overige deelnemers € 10,00 per persoon, inclusief een consumptie. Alle deelnemers, die zich uiterlijk 10 januari 2018 melden bij budoveteranen@gmail.com krijgen een gratis toegangsbewijs voor het Matsuru Dutch Open Espoir judo toernooi in het Indoor Sportcentrum Eindhoven (vijf minuten lopen van Essink Sportcentrum).

Ontvangst vanaf 14.00 uur
Afsluiting rond 17.00 uur

Locatie:
Essink Sportcentrum
Toon Schröderlaan 2
5644 HS Eindhoven
Tel: 040 2115639

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws