DE DONKERE KANT: Spoorloos verdwenen kickboksers Nieuws
Nieuws

DE DONKERE KANT: Spoorloos verdwenen kickboksers

DE DONKERE KANT: Spoorloos verdwenen kickboksers
DE DONKERE KANT: Spoorloos verdwenen kickboksers

Kickboksen en criminaliteit schuurde elkaar vaak rakelings of direct

Op social media kwam afgelopen week de discussie los wat er toch gebeurd zou zijn met een aantal spoorloos verdwenen kickboksers. Telegraaf journalist Wilson Boldewijn had het over een zaak die hem blijft fascineren, die over kickbokser Milou El Geubli.

"Had net met mijn collega Mick van Wely een gesprek over criminele vermissingen. Mensen waarvan je weet dat ze vermoord zijn maar er is geen lichaam of dader," zegt Boldewijn op Facebook.

Fascinerende zaak

"De zaak die mij het meest blijft fascineren is die van Milou El Geubli. Er moet toch iemand zijn die van de de dader of daders te horen heeft gekregen wat er met zijn lichaam is gebeurd? "

"Ik ben altijd achterdochtig over de theorie dat hij in het fundament van de Rembrandtoren ligt want zou je daar een lichaam gaan verstoppen als je een hitter bent? El Geubli verdween in 1992. Sindsdien is er geen spoor."

Meer vermissingen

Journalist Jens Olde Kalter haalt in een van de reacties nog een kickbokser aan die spoorloos verdween in de jaren 90, Kenneth Hart. Hij verdween naar verluidt na een gevecht in een café.

DE DONKERE KANT: Spoorloos verdwenen kickboksers

De site Misdaadjournalist wijdde er ooit een soort van in Memoriam aan met de vraag of de verdwijning van Hart niet eens opgelost diende te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws