D'Angelo Marshall richt zich op Rico, Badr en Ben Saddik Nieuws
Nieuws

D'Angelo Marshall richt zich op Rico, Badr en Ben Saddik

D'Angelo Marshall richt zich op Rico, Badr en Ben Saddik

Foto: ODC
Foto: ODC

Amsterdam Arena

Als het ooit tot een gevecht komt tussen Rico Verhoeven en D'Angelo Marshall dan moet dit in Amsterdam plaatsvinden zo zegt hij in een interview met John O'Regan (voor GLORY), en wel in de Johan Cruijff Arena. "Weet je waarom? Badr zal dit meteen begrijpen. Het is een zeer symbolische plek, deze arena, waar eigenlijk het goede het slechte heeft ontmoet", zegt Marshall.

Mousid Gym

Marshall schakelde over om te gaan trainen onder Mousid Akrimane van Mousid Gym in Amsterdam, daarvoor trainde hij bij Colosseum Gym in Utrecht. Daar sparde hij regelmatig met Verhoeven die hem regelmatig aftroefde, maar heeft hij het volste vertrouwen om tegen Verhoeven te kunnen vechten en te winnen. Eerder hadden wij een uitgebreid interview met D'Angelo Marshall, daar was hij openhartig over zijn toekomst.

Jamal Ben Saddik

De zwaargewicht divisie bij GLORY herbergt een aantal interessante vechters, met de komst destijds van Marshall werd deze iets uitgebreid. Het is geen geheim dat het steeds moeilijker wordt om een waardige tegenstander te vinden voor Rico Verhoeven. Echter leek Jamal Bn Saddik in zijn laatste partij tegen Rico even de overhand te hebben. Hij kon dit niet doorzetten maar Verhoeven leek even in de problemen.

Jonge hongerige vechters zoals Marshall zouden wel eens verandering in kunnen brengen in de hogere regionen bij GLORY want hoelang kan iemand ongeslagen blijven, reden genoeg om hem te volgen in zijn weg naar de GLORY top.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws