Damn! Wegwezen 'vliegkick' plet lefgozer | video Nieuws
Nieuws

Damn! Wegwezen 'vliegkick' plet lefgozer | video

Damn! Wegwezen 'vliegkick' plet lefgozer | video

Wie dacht dat alleen superman kon vliegen heeft het mis. De man in de video had wellicht ook van het geheime Kryptonite gesnoept. Want met een vliegende kick vermorzelde hij zijn opponent.

Deze versie van de vliegende kick zie je niet snel bij een vechtsport organisatie zoals de UFC of ONE championship. Op straat lijkt hij echter wel gebruikt te worden. De man in de video die nogal boos lijkt vliegt letterlijk benen vooruit door de lucht.

,,Als de man zijn opponent neer heeft gehaald roept hij nog zoiets als wegwezen," en voegt er wat scheldwoorden aan toe. De omstander waren verbaasd want een dikke damnnn was te horen.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws