Cris Cyborg daagt WWE kampioen Becky Lynch uit tot een gevecht Nieuws
Nieuws

Cris Cyborg daagt WWE kampioen Becky Lynch uit tot een gevecht

Cris Cyborg daagt WWE kampioen Becky Lynch uit tot een gevecht

UFC veergewicht kampioen Cris Cyborg daagt WWE's Becky Lynch uit tot een gevecht op 20 augustus voor Summerslam 2017.

Cris Cyborg heeft dit afgelopen zaterdag bekend gemaakt bij het UFC 214 pay-per-view-evenement waar zij haar eerste wereldkampioenschap voor de UFC binnenhaalde, door Tonya Evinger in de derde ronde voor de UFC-vedergewichtstitel te verslaan. Deze titel behoorde eerst de Nederlandse Germaine de Randamie toe echter werd deze gestrande van de titel juist omdat zij Cris Cyborg niet als tegenstander wenste.

Cris Cyborg daagt WWE kampioen Becky Lynch uit tot een gevecht

Cyborg wordt door velen beschouwd als de gevaarlijkste vrouw op de planeet

Het blijkt dat Cyborg (18-1-0, 1 NC) nu haar zinnen heeft gezet heeft om een ​​wereldkampioen uit de wereld van pro-wrestling uit te dagen. Dit deed zij via haar sociale media pagina na de overwinning, de Braziliaanse daagde de voormalige WWE Smackdown vrouwenkampioen, Becky Lynch openlijk uit.

"Ik heb mijn UFC 214 gevecht gewonnen. Triple H, nu wil ik Becky Lynch in de WWE in Summerslam" zo schreef Cyborg op haar Twitter pagina.

Summerslam is een jaarlijks professioneel worstel pay-per-view evenement dat dit jaar op 20 augustus zal plaatsvinden

Professioneel worstelen is een vorm van performance art die atletiek combineert met theatrale prestaties. De wedstrijden hebben vooraf bepaalde resultaten om de vermaakwaarde te verhogen. Alle veeleisende manoeuvres worden uitgevoerd met de volledige medewerking van de betrokkenen en zorgvuldig uitgevoerd op specifieke manieren die de kans op feitelijke verwondingen verminderen. Deze feiten werden eens geheim geheim gehouden, maar zijn nu een algemeen geaccepteerd open geheim.

Vecht fans, wat denken jullie?

Wilt u zien dat Cris Cyborg haar professioneel worstelen debuut maakt op het Summerslam 2017 pay-per-view evenement? Laat ons je gedachten weten op ons forum. Summerslam 2017 vindt plaats op 20 augustus 2017, in het Barclays Center in Brooklyn, New York. Het evenement wordt live uitgezonden op pay-per-view en het WWE-netwerk. Er zal ongetwijfeld een hoop geld me gemaakt worden aangezien de pay-per-view evenementen altijd veel kijkers trekken, die graag betalen voor en avondje entertainment.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws