Creed II op 21 November 2018 in de bioscoop Nieuws
Nieuws

Creed II op 21 November 2018 in de bioscoop

Creed II op 21 November 2018 in de bioscoop

Creed II brengt de terugkeer van Ivan Drago, wiens zoon het op zal nemen tegen Apollo Creed junior!

Soms komt goed nieuws uit onverwachte plaatsen. Er werd vandaag aangekondigd dat Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) en Annapurna Pictures (Annapurna) een nieuwe joint venture voor theatrale distributie in de VS hebben gevormd. Met die aankondiging was er meteen nieuws over de releasedatum voor de langverwachte Creed II, een vervolg op Ryan Coogler's grootse sportdrama met Michael B. Jordan als de zoon van de late bokskampioen, Apollo Creed.

Creed II op 21 November 2018 in de bioscoop

Creed 2, een voortzetting van de Rocky saga

Ook de hoofdrol Golden Globe-winnaar en Academy Award-kandidaat Sylvester Stallone, zal op 21 november 2018 in de film te zien zijn. Stallone schreef het vervolg leiden op de eerdere film. Ook komt Dolph Lundgren terug als Ivan Drago de Russische vecht machine, die echter zijn zoon in de film gespeeld door UFC vechter Sage Northcutt, naar voren brengt om tegen de zoon van Apollo Creed te vechten.

Creed II 21 November 2018 in de bioscoop

Naar vandaag bekend werd wordt de langverwachte film in november 2018 in de bioscoop verwacht, waar hij tegelijkertijd in zowel Amerika als Europa in premiere zal gaan. Goed nieuws dus voor de fans van de Rocky films, alhoewel vele zich afvragen of de rek er niet een beetje uit is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws