Creed 2 volgende week in de Nederlandse bioscopen Nieuws
Nieuws

Creed 2 volgende week in de Nederlandse bioscopen

Creed 2 volgende week in de Nederlandse bioscopen
Creed 2 volgende week in de Nederlandse bioscopen

Het is dan bijna zover de Nederlandse premiere van het vervolg op Creed 1. Op 10 januari zal Creed 2 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

De succesvolle boksfilms over het leven van Rocky Balboa die opkwam van een arme jongen tot top bokser, kregen een vervolg door de Creed films met als hoofdrolspeler de zoon (Adonis Creed) van een van Rocky's tegenstanders Apollo Creed.

Boksfans die de film graag wilden zien hebben lang moeten wachten, zo werd vorig jaar november al de release in Nederland op het witte doek verwacht.

LEES OOK: Creed 2 in premiere

Rico Verhoeven

In deel twee van de film zien wij een jonge Creed die balanceert tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht. Hij staat voor de uitdaging van zijn leven, namelijk een bokswedstrijd tegen de zoon van Ivan Drago, die man die zijn vader doodsloeg in de ring.

Rollen worden vertolkt door o.a. Sylvester Stallone (Rocky) en Dolph Lundgren (Ivan Drago), maar ook zijn er rollen weggelegd voor Michael B. Jordan (jonge Creed) en Florian Munteau (die Drago junior speelt). Een rol waar Rico Verhoeven ook auditie voor deed.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws