COVID 19: Kickboksschool start rechtszaak over gedwongen sluiting Nieuws
Nieuws

COVID 19: Kickboksschool start rechtszaak over gedwongen sluiting

COVID 19: Kickboksschool start rechtszaak over gedwongen sluiting
COVID 19: Kickboksschool start rechtszaak over gedwongen sluiting

De eigenaar van een kickboksschool klaagt de gouverneur van New Jersey, Phil Murphy aan omdat ze tijdens de pandemie gedwongen werd te sluiten.

Darlene Pallay, eigenaar van de kickboksschool zegt dat Murphy een deel van de Disaster Control Act wet van de staat heeft geschonden toen de gouverneur op 19 maart Executive Order 104 ondertekende. Deze wet stelt dat ondernemers gecompenseerd moeten worden bij gedwongen sluiting van hun bedrijven.

De rechtszaak is er op gebaseerd dat Murphy een noodcompensatie raad had moeten oprichten voor elke provincie. Wiens taak het is om "een redelijke vergoeding toe te kennen" aan iedereen wiens bedrijf "gedwongen gesloten" werd. Dit is niet gebeurt.

Geen inkomsten

Samen met andere niet-essentiële bedrijven kreeg de kickboksschool de opdracht om op 16 maart te sluiten. Het was toegestaan ​​om 1 september te heropenen met een capaciteit van 25% nadat het vanaf juni buitenlessen had mogen geven.

Echter genereerden de lessen in de openlucht weinig inkomsten. Wat het tekort niet compenseerde. Volgens de aanklacht, heeft Murphy de grondwetten van de VS en New Jersey geschonden. Vanuit gouverneur Murphy is er niet gereageerd op de aanklacht.

In ons land werden ook sportscholen gesloten tijdens de uitbraak van het coronavirus. Zover bekend is er geen rechtszaak aangespannen voor derving van inkomsten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws