COVID 19: Kickboksschool start rechtszaak over gedwongen sluiting – Vechtsport Info
Home / Nieuws / COVID 19: Kickboksschool start rechtszaak over gedwongen sluiting

COVID 19: Kickboksschool start rechtszaak over gedwongen sluiting

Kickboksschool start rechtszaak over gedwongen sluiting coronapandemie

De eigenaar van een kickboksschool klaagt de gouverneur van New Jersey, Phil Murphy aan omdat ze tijdens de pandemie gedwongen werd te sluiten.

Darlene Pallay, eigenaar van de kickboksschool zegt dat Murphy een deel van de Disaster Control Act wet van de staat heeft geschonden toen de gouverneur op 19 maart Executive Order 104 ondertekende. Deze wet stelt dat ondernemers gecompenseerd moeten worden bij gedwongen sluiting van hun bedrijven.

De rechtszaak is er op gebaseerd dat Murphy een noodcompensatie raad had moeten oprichten voor elke provincie. Wiens taak het is om “een redelijke vergoeding toe te kennen” aan iedereen wiens bedrijf “gedwongen gesloten” werd. Dit is niet gebeurt.

Geen inkomsten

Samen met andere niet-essentiële bedrijven kreeg de kickboksschool de opdracht om op 16 maart te sluiten. Het was toegestaan ​​om 1 september te heropenen met een capaciteit van 25% nadat het vanaf juni buitenlessen had mogen geven.

Echter genereerden de lessen in de openlucht weinig inkomsten. Wat het tekort niet compenseerde. Volgens de aanklacht, heeft Murphy de grondwetten van de VS en New Jersey geschonden. Vanuit gouverneur Murphy is er niet gereageerd op de aanklacht.

In ons land werden ook sportscholen gesloten tijdens de uitbraak van het coronavirus. Zover bekend is er geen rechtszaak aangespannen voor derving van inkomsten.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page