GLORY KICKBOKSER: 'Mij is een titelgevecht ontnomen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY KICKBOKSER: 'Mij is een titelgevecht ontnomen'

GLORY KICKBOKSER: 'Mij is een titelgevecht ontnomen'

In een interview met sportjournalist Kirill Novikov sprak GLORY Kickbokser sprak Aleksei Ulianov vrijuit over zijn ervaringen met de organisatie.

Aleksei Ulianov, zegt in het interview onder andere dat een beloofd titelgevecht aan zijn neus voorbij gegaan is. Ook spreekt hij over zijn gevecht met Serhii Adamchuk tijdens GLORY 74 op 21 december in Arnhem, waar volgens hem verkeerd gejureerd werd.

Fout van de jury

Op de vraag wat er misging in Arnhem antwoordt Ulianov; "ik was 100% zeker van mijn overwinning. Ik kan niet begrijpen waarom ze de overwinning aan Sergey gaven. Oké de eerste ronde, maar de tweede, de derde? Ze waren zonder twijfel van mij. Misschien keken ze naar een ander gevecht?"

Gevraagd of het een politiek beslissing was om het express te laten verliezen zegt de kickbokser; "Nee, het is gewoon een jurering fout. Ik weet niet waar ze tijdens het gevecht naar keken. Ze hebben daarmee wel het titelgevecht weggenomen dat daarna zou plaatsvinden. Eigenlijk moest ik in november in de Verenigde Staten eerst om de titel vechten."

Weg titelgevecht

"Ik had geen tijd om een ​​visum te krijgen. Glory vertelde me dat ik op 7 december tegen Anvar Boynasarov zou vechten. Toen werd dit gevecht geannuleerd. Ik kreeg te horen dat ik me moest voorbereiden op februari. En we hadden al een lange weg afgelegd in de voorbereiding, we wilden niet zomaar de vorm verliezen. "

Ik vroeg Andrey Busygin (manager) om een ​​soort tussenwedstrijd te organiseren. Andrey sprak met hen, belde me toen en zei: "denk er maar over na tot morgen." Ze boden een rematch aan met Adamchuk. Ik antwoordde: “Ik hoef er niet eens over nadenken. Waar moet je aan denken? Mee eens, geef ze het antwoord dat we zullen vechten. ”

Graag weer de ring in

"Sergey heeft twee keer gevochten met Kiatmookao, (en) beide keren verloren. Ik heb een keer met hem gebokst en het gevecht was gelijk. Het lijkt mij logischer om mij de kans te geven om te rematchen. Als alles wordt genormaliseerd, keren we terug naar gevechten. We zullen blijven presteren. "

Aangetekend moet worden dat het interview kort voor de aankondiging van de comeback van GLORY is gehouden met Ulianov. Maandag maakte GLORY Kickboxing bekend dat er een 4 man toernooi aan het event van 7 november is toegevoegd, met een toegevoegd lichtgewicht wedstrijd. Ulianov en Adamchuk werden niet aangekondigd. Wellicht dat dit nog op een later tijdstip gebeurt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws