Covid-19 besmetting UFC-legende Khabib Nurmagomedov Nieuws
Nieuws

Covid-19 besmetting UFC-legende Khabib Nurmagomedov

Covid-19 besmetting UFC-legende Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov, de voormalige UFC lichtgewicht kampioen zit in quarantaine in zijn hotelkamer in Singapore nadat hij positief testte op Covid-19. De Rus zouSaygid Izagakhmaev begeleiden vandaag tijdens bij ONE: 'Heavy Hitters'.

Ondanks de positieve Covid-19-test voor Nurmagomedov ging het lichtgewicht gevecht tussen Izagakhmaev en Nakashima door. ONE: ‘Heavy Hitters’ is gedecimeerd door Covid-19. Vier wedstrijden werden op het laatste moment afgelast, terwijl een ander haastig in elkaar werd gezet.

Meer gevallen

Ook de Turks-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Murat Aygun zit in quarantaine in Singapore, samen met zijn trainer Said El Badaoui die ook Badr Hari traint, beiden hebben Covid-19 maar zijn niet ziek.

Naar verwachting zal Nurmagomedov 14 dagen in Singapore moeten blijven totdat hij gezond verklaart is. In 202o tijdens de eerste golf van corona besmettingen overleed de vader van Nurmagomedov, Abdulmanap aan het virus na een langdurig ziekbed.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws