Coach Badr Hari opgesloten in hotelkamer! 'Wat een hel' Nieuws
Nieuws

Coach Badr Hari opgesloten in hotelkamer! 'Wat een hel'

Coach Badr Hari opgesloten in hotelkamer! 'Wat een hel'

Said El Badaoui, trainer coach van onder andere kickbokslegende Badr Hari mag zijn hotelkamer niet uit. Hij werd in Singapore positief getest op corona, is niet ziek. Maar moet 14 dagen in quarantaine blijven samen met topkickbokser Murat Aygun.

Door de positieve coronatest valt het titelgevecht van Aygun tegen wereldkampioen Roman Kryklia bij ONE Championship morgen in het water. Ook Aygun werd positief getest net als El Badaoui maar beiden voelen zich top. Toch mogen zij voorlopig 14 dagen niet hun hotelkamers uit.

,,Ze zijn hier echt streng, ik heb Murat ook niet meer gezien sinds aankomst, we zitten beiden apart op een kamer", zegt El Badaoui tegen onze redactie vandaag. ,,We krijgen elke dag eten voor de deur, dat is het dan, naar buiten mogen wij niet, een luchtje scheppen zit er niet in."

Niet te doen dit

Singapore staat bekend om haar strenge anti-covid maatregelen, lange quarantaines horen daarbij. Voor El Badaoui die zondag weer naar huis zou vliegen een zware tegenvaller. ,,Murat zou morgen vechten voor de titel. Zondag zouden wij dan weer thuis zijn, dit gaf mij een week in Nederland om dan weer hierheen te vleigen met een andere vechter. Mijn jongens knokken hier 25 januari en 11 februari. "

Dat de quarantaine het schema van de topcoach in de war gooit is duidelijk. De quarantaine is zwaar; ,,Iedereen denkt dat het hier zo mooi is, maar in een kleine hotelkamer kun je niets. Je kunt geen kant op kom dan de dagen maar eens door", aldus Badaoui die positief blijft en snel weer in osn land en bij zijn gezin en vechters hoopt te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws