CORONAVIRUS THUIS TRAIN TIPS: Kickboksen, boksen en meer - Vechtsport Info
Home / Nieuws / CORONAVIRUS THUIS TRAIN TIPS: Kickboksen, boksen en meer

CORONAVIRUS THUIS TRAIN TIPS: Kickboksen, boksen en meer

Inmiddels zit een groot deel van de Nederlanders gedwongen thuis door de uitbraak van het coronavirus.

Ook een groot aantal vechtsporters mag niet hun geliefde sporten zoals kickboksen, boksen, MMA en meer uitvoeren. Gepaste afstand is het devies want juist bij vechtsport is de kans groot op besmetting met het coronavirus door het directe lichaamscontact.

Maar wat te doen nu alle sportscholen verplicht dicht zijn tot voorlopig 6 april vragen velen zich af. Een groot aantal spontane initiatieven ontpoppen zich, zo bieden diverse gym’s online trainingen aan. Voorlopig is dat nu allemaal, nog gratis en een voordeel is dat je ook eens virtueel bij een andere gym kunt trainen.

Old school

Er zijn ook vechtsport DVD’s (voor wie ze nog gebruikt) in de handel, voor de echte old school knokkers die kunnen natuurlijk gewoon de ouderwetse boeken in duiken. Hoe kom je nu in contact met dit soort initiatieven, heel simpel ga naar Google of Youtube en zoek op online kickboks, boks of karate les. Net wat je zoekt.

Laten we hopen dat alles snel weer over waait en dat iedereen weer lekker fysiek in de sportschool een ronde kan lopen sparren of op de bokszak kan stoten en trappen. Tot dan geldt, blijf veilig en train zoveel mogelijk thuis.

Bekijk ook

Glory vechter verliest tussendoortje! ’23 oktober weer de ring in’

Colosseum Tournament 27 in Roemenië bevatte twee headliners.

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page