Home / Nieuws / CORONAVIRUS THUIS TRAIN TIPS: Kickboksen, boksen en meer

CORONAVIRUS THUIS TRAIN TIPS: Kickboksen, boksen en meer

Inmiddels zit een groot deel van de Nederlanders gedwongen thuis door de uitbraak van het coronavirus.

Ook een groot aantal vechtsporters mag niet hun geliefde sporten zoals kickboksen, boksen, MMA en meer uitvoeren. Gepaste afstand is het devies want juist bij vechtsport is de kans groot op besmetting met het coronavirus door het directe lichaamscontact.

Maar wat te doen nu alle sportscholen verplicht dicht zijn tot voorlopig 6 april vragen velen zich af. Een groot aantal spontane initiatieven ontpoppen zich, zo bieden diverse gym’s online trainingen aan. Voorlopig is dat nu allemaal, nog gratis en een voordeel is dat je ook eens virtueel bij een andere gym kunt trainen.

Old school

Er zijn ook vechtsport DVD’s (voor wie ze nog gebruikt) in de handel, voor de echte old school knokkers die kunnen natuurlijk gewoon de ouderwetse boeken in duiken. Hoe kom je nu in contact met dit soort initiatieven, heel simpel ga naar Google of Youtube en zoek op online kickboks, boks of karate les. Net wat je zoekt.

Laten we hopen dat alles snel weer over waait en dat iedereen weer lekker fysiek in de sportschool een ronde kan lopen sparren of op de bokszak kan stoten en trappen. Tot dan geldt, blijf veilig en train zoveel mogelijk thuis.

Bekijk ook

CORONAVIRUS OF NIET: In Rusland knokken ze gewoon door

In Rusland laat men het coronavirus geen roet in het eten gooien voor een kickboks ...

SPORTSCHOLEN DE DUPE: €4000 corona compensatie grote misser

De compensatie zoals ingesteld door de Nederlandse overheid om verlieslijdende ondernemers te compenseren geldt niet ...

Dochter bokslegende Floyd Mayweather zuur na steekincident

Iyanna Mayweather de dochter van bokslegende Floyd Mayweather kijkt wel erg zuur op een politie ...