Coronavirus oorzaak hartproblemen vader UFC Kampioen Khabib Nieuws
Nieuws

Coronavirus oorzaak hartproblemen vader UFC Kampioen Khabib

Coronavirus oorzaak hartproblemen vader UFC Kampioen Khabib
Coronavirus oorzaak hartproblemen vader UFC Kampioen Khabib

Nieuwe details zijn naar buiten gekomen nu blijkt dat de vader van Khabib Nurmagomedov toch COVID-19 blijkt te hebben

Talrijke mediakanalen meldden woensdag dat de vader van Khabib in het ziekenhuis in Moskou, Rusland, was opgenomen. Abdulmanap Nuramgomedov werd via een speciaal vliegtuig naar Moskou gevlogen nadat zijn gezondheid achteruitging in zijn geboorteland Dagestan.

Hij werd opgenomen na een vermoedelijke longontsteking, maar complicaties kwamen door hartproblemen. De beroemde coach onderging op 3 mei een hartoperatie en werd in medisch coma gebracht.

Weigeren om getest te worden

Volgens een bericht van RT.com had Abdulmanap vorig jaar een hartoperatie ondergaan. Toen hij ziek werd, bezocht hij een arts die bij hem een longontsteking vaststelde. Ondanks dat hij door de artsen was geadviseerd om te worden getest op Coronavirus, weigerde hij en ging hij door met zijn dagelijkse bezigheden. Nu wordt onthuld dat de hartcomplicaties kwamen door Coronavirus (COVID-19).

Khabib drong er bij zijn landgenoten op aan voorzichtig te zijn met het Coronavirus. De verslechterende gezondheid van zijn vader had een grote impact op Khabib. Hij ging naar sociale media en drong er bij zijn landgenoten op aan de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen tegen het Coronavirus. Hij zei dat ze hun huis niet mogen verlaten tenzij het essentieel is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws