CORONAVIRUS OF NIET: Nederlanders boksen op OKT in Londen Nieuws
Nieuws

CORONAVIRUS OF NIET: Nederlanders boksen op OKT in Londen

CORONAVIRUS OF NIET: Nederlanders boksen op OKT in Londen
CORONAVIRUS OF NIET: Nederlanders boksen op OKT in Londen

Zaterdag gaat het Olympisch Kwalificatie Toernooi boksen van start in Londen, met deelnamen van zes Nederlandse boksers.

Hoewel het coronavirus de wereld in zijn greep houdt en het ene vechtsport event na het andere afgelast wordt, gaat het OKT in Londen gewoon door. Voor Nederland doen er twee vrouwen en vier mannen mee die zich hopen te plaatsen voor de Spelen in Tokio deze zomer.

Olympisch ticket

Er is dan wel geen publiek aanwezig maar toch zal er gebokst worden, voor Nederland doen mee, Chelsey Heijnen, Nouchka Fontijn, Enrico Lacruz, Delano James, Max van der Pas en Artjom Kasparian. Allen zullen strijden om een Olympische ticket per gewichtklasse.

Dreiging van een eventuele afgelasting stoort de boksers niet, Nouchka Fontijn zegt tegen de NOS; "Als je ook maar tien procent gaat denken 'misschien gaat het niet door', dan gaat er ook tien procent motivatie af. Dus we gaan er gewoon voor." Het OKT vindt plaats van 14 tot 24 maart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws