CORONACRISIS ELLENDE: Vechtsporters laten sponsoren vallen Nieuws
Nieuws

CORONACRISIS ELLENDE: Vechtsporters laten sponsoren vallen

CORONACRISIS ELLENDE: Vechtsporters laten sponsoren vallen
CORONACRISIS ELLENDE: Vechtsporters laten sponsoren vallen

Vechtsporters lijken hun sponsoren in tijden van nood niet echt trouw te zijn.

De komst van de corona pandemie legt een flink aantal zaken bloot. Zo blijkt uit een rondje langs de velden dat een aantal sponsoren zich in de steek gelaten voelt.

Ze laten je vallen als een baksteen

Het blijkt dat een aantal gesponsorde vechters loopt te leuren om sponsorartikelen, maar niet door hebben dat de ondernemers het nu extra zwaar hebben. Ook zijn er een aantal atleten die niet thuis geven om juist nu iets extra's te doen voor een sponsor.

"Het hele gedoe met corona heeft mij aan het denken gezet, ik ben er altijd voor de vechters maar nu blijkt dat het andersom niet zo is. Let wel niet in alle gevallen, maar ik ben erg teleurgesteld, "zegt een van de sponsoren.

Groot verschil

"Ik ga niet met mijn vinger wijzen maar je ziet nu echt het verschil tussen de topvechters en de klasse eronder. Deze laten je nu vallen als een baksteen. De toppers doen er wel alles aan om te laten zien wie hun sponsor is."

In de praktijk blijkt dus dat in goede en slechte tijden niet echt geldt voor iedereen. "Ik ga echt wel mijn beleid op sponsoring aanpassen als straks alles weer open kan, met andere woorden de deur blijft open voor degene die mij steunen. "

Iedereen heeft er last van

Toch zijn er sponsoren die beweren dat alles nog koek en ei is, en zelfs online posten dat ze juist nu super goed draaien. "Echt ongelofelijk ik kan daar met mijn pet niet bij. Wees eerlijk dat het niet loopt op het ogenblik, het is geen schande iedereen heeft er last van. "

Sporters laten zich in de regel breed sponsoren, van kleding, voeding supplementen tot auto's niets is te gek. Echter ziet het er naar uit dat dit binnenkort wel eens anders zou kunnen zijn.

Foto: Attentie Attentie via Unsplash

[wpViralQuiz id=36546]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws