'Popeye' McGregor kan dopingcontrole aan huis verwachten Nieuws
Nieuws

'Popeye' McGregor kan dopingcontrole aan huis verwachten

'Popeye' McGregor kan dopingcontrole aan huis verwachten

Conor McGregor zou wel eens 'heel snel' een bezoek kunnen krijgen van de dopingautoriteit USADA. Deze controleren de UFC-vechters op verboden middelen.

Dat zegt Joe Rogan, UFC commentator en Podcast host. Hij verwacht dat de foto's die McGregor recentelijk plaatste, hem een huisbezoek van de USADA zal opleveren. De USADA controleert vechters ook buiten de competitie en in het land waar zij wonen, in het geval van McGregor Ierland.

Niets verkeerd gedaan

Rogan zegt dat de Ier er zo gespierd uitzag doordat hij de foto's nam midden in een zware training sessie met gewichten. Dus betekent dit volgens Rogan niet dat McGregor expliciet naar verboden middelen zou hebben gegrepen, maar hierdoor en zwaar opgepompt uitzag als een levende versie van Popeye (lees verder onder video).

McGregor zelf wijdt zijn gigantische spiergroei en gewicht toename aan zijn gezonde leefwijzen en eet patroon. De multimiljonair heeft een heuse voeding deskundige in dienst en kan terugvallen op een aantal goede personal trainers.

De Ier brak zijn been in zijn trilogie gevecht tegen Dustin Poirier op UFC 264, waarbij de voormalige kampioen verloor via TKO in de eerste ronde. Verwacht wordt dat hij in 2022 terugkeert naar de UFC en heeft opgeroepen tot een lichtgewicht titelgevecht tegen kampioen Charles Oliveira.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws