Conor McGregor brouwt geheime toverdrank, het Asterix en Obelix effect Nieuws
Nieuws

Conor McGregor brouwt geheime toverdrank, het Asterix en Obelix effect

Conor McGregor brouwt geheime toverdrank, het Asterix en Obelix effect

McGregor Whisky

Op Instagram is te lezen dat McGregor hard aan het werk is in zijn eigen whisky brouwerij, hij geeft aan dat hij het diepste respect heeft voor het nummer een merk van het land Jameson, maar dat deze op moet letten want de McGregor whisky komt er aan. Wat meer te doen dan je miljoenen investeren die je hebt verdiend in de vechtsport en van je tweede hobby een bedrijf te maken, op Instagram meldt McGregor dan ook:

"Ik werk hard aan mijn Whiskydistilleerderij." Het is naar mijn mening de beste distilleerderij die we op dit geweldige eiland hebben. We hebben de zuiverste grond, met het meest verse Ierse bronwater, en onze gouden Ierse granen en mout zijn zo goudkleurig dat je een zonnebril moet hebben om er direct naar te kijken."

"Ik respecteer Jameson, de huidige nummer 1. Maar ik kom er aan. Ik kom gepassioneerd binnen. Ik kom om het over te nemen! 77 hectare onverwerkte Ierse bodem. Een niet-aangepaste Ierse whisky maken. We produceren hier niets dan vloeibaar goud. Goed vloeibaar goud. Ik weet dat mijn opa nu op me neer kijkt, trots op mijn creatie. Ik zou het geweldig vinden als hij hier was om zijn feedback te krijgen."

Opa was een fervent whisky liefhebber

"Hij was ook een van de belangrijkste campagnevoerders voor 'pubs' voordat ze legaal werden gemaakt in het hele land. Hij hield meer van zijn whisky dan van zijn ontbijt en ik WEET dat hij dit geweldig zou vinden! Op een dag, opa.... Sluit McGregor af!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Working hard at my Whiskey distillery. It is in my opinion, the finest distillery we have on this great island. We have the purest soil, with the freshest Irish spring water, and our golden Irish grain and malt is so golden, sun glasses are required to look directly at them I respect Jameson, the current number 1. But I am coming in strong. I am coming in passionate. I am coming to take over! 77 acres of un-matched Irish soil. Creating an un-matched Irish whiskey. We are producing nothing but liquid gold here. Proper liquid gold. I know my granda is looking down on me now, proud of my creation. I would love for him to be here to get his feedback. He was an avid, avid whiskey man. He was also one of the main campaigners for “early house pubs” before they were made legal across the country. He loved his whiskey more than he loved his breakfast and I KNOW that he would love this! One day Granda ?❤?

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws