KSI rivaal Dillon Danis moet dik betalen voor bokswedstrijd met YouTuber (video) Nieuws
Nieuws

KSI rivaal Dillon Danis moet dik betalen voor bokswedstrijd met YouTuber (video)

KSI rivaal Dillon Danis moet dik betalen voor bokswedstrijd met YouTuber (video)

Dillon Danis beweert dat hij Bellator 'een forse vergoeding' heeft betaald om tegen KSI te mogen boksen. Op 14 januari staat Danis op het punt zijn langverwachte terugkeer naar vechtsporten te maken wanneer hij het opneemt tegen YouTube-persoonlijkheid KSI.

De voormalige BJJ-prospect en ontluikende MMA-vechter Danis staat al meer dan drie jaar buitenspel vanwege blessures, en hij keert nu terug naar het vechten in de boksring. Volgens hem verdient hij daarmee het loon van een koning.

"Ik ben nog steeds de meest relevante bij 2-0, en ik sta op het punt om de grootste zak te maken van iedereen in MMA, actief," vertelde Danis aan Ariel Helwani op The MMA Hour. “Ik ga niet zeggen [hoeveel], maar het is veel meer dan wie dan ook. Ik zeg je, ik verdien op dit moment meer geld dan welke UFC-kampioen dan ook.”

Veel geld

Danis stopte daar niet. Nadat hij beweerde meer geld te verdienen dan welke UFC-vechter dan ook, zei hij dat hij waarschijnlijk ook meer zal uitgeven, omdat hij Bellator moest betalen voor het recht om KSI te boksen.

"Ik weet niet of ik mag praten over hoe ik dat moest doen, omdat Showtime en DAZN rivalen zijn, dus ik moest een flinke vergoeding betalen", zei Danis. “Het is veel geld. Wat ik Coker betaal om me te laten vechten, is meer dan waarschijnlijk elke UFC vechter verdiend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws