Conor McGregor betaald zwijggeld om vervolging te voorkomen Nieuws
Nieuws

Conor McGregor betaald zwijggeld om vervolging te voorkomen

Conor McGregor betaald zwijggeld om vervolging te voorkomen
Conor McGregor betaald zwijggeld om vervolging te voorkomen

Voormalig MMA UFC lichtgewicht kampioen, Conor McGregor, bereikte vandaag een schikking met beveiliger William Pegg. De laatste beweert dat hij was getroffen door een Monster Energy blikje wat McGregor het publiek in gooide tijdens de UFC 202 persconferentie in 2016.

Pegg vroeg de rechtbank hem $ 95.000 toe te kennen voor pijn en leed, inclusief een vergoeding van $ 5.000 om zijn kostbare medische rekeningen te dekken. Hij wilde ook dat McGregor zijn inmiddels vergaarde fortuin openbaarde.

Volgens stukken van de rechtbank, dienden de twee partijen documenten in waarin stond "dat de partijen bij de bovengenoemde actie hun vorderingen in deze zaak nu volledig hebben geregeld, met een overeenkomst dat beide partijen hun eigen kosten en vergoedingen zullen dragen.

Zwijgen is goud

Verwacht wordt dat alle documenten kunnen worden uitgewisseld en dat deze kwestie volledig zal worden opgelost. "Het klinkt alsof Pegg betaald is om te zwijgen en de zaak te laten rusten.” Aldus nieuws site The Blast.

Helaas voor McGregor is zijn juridische ellende nog niet ten einde. Er wordt nog altijd van hem verwacht dat hij zijn zaakjes regelt met UFC weltergewicht Michael Chiesa die in het ziekenhuis werd opgenomen wegens verwondingen in het gezicht toen "Notorious" een karretje door een busraam gooide.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws