Cody Garbrandt versus T.J. Dillashaw op UFC 217 in New York Nieuws
Nieuws

Cody Garbrandt versus T.J. Dillashaw op UFC 217 in New York

Cody Garbrandt versus T.J. Dillashaw op UFC 217 in New York

Cody Garbrandt vs T.J. Dillashaw Officieel aangekondigd voor UFC 217 in New York!

UFC bantamgewicht kampioen Cody Garbrandt krijgt zijn wens. De vechter uit Ohio had gevraagd om een ​​gevecht op 4 november en nu zal hij voormalige teamgenoot T.J. Dillashaw bij UFC 217 in Madison Square Garden in New York ontmoeten in de ring.

UFC-ambtenaren kondigden de wedstrijd op donderdagavond aan.

Garbrandt was campagne aan het voeren om aan de 4 november kaart toe te worden gevoerd, nadat een rugbeschadiging zijn terugkeer tot actie eerder dit jaar verhinderde toen hij in juli van plan was om Dillashaw te ontmoeten.

Met zijn rug bijna geheel genezen, had Garbrandt in november voor zijn eerste titel verdediging geopteerd nadat hij vorig kampioen Dominick Cruz afgelopen december versloeg en de titel wist te winnen. Dillashaw krijgt zijn eerste kans om Garbrandt in de ring te ontmoeten, en tweede kans de titel na regeren als bantamweight kampioen en deze twee keer tussen 2014 en 2015 te hebben verdedigt.

Geen onbekende van elkaar

Dillashaw is erg bekend met Garbrandt nadat de twee vechters al meerdere jaren teamgenoten in Team Alpha Male in Sacramento zijn geweest. voordat hij van de sportschool veranderde om naar Colorado te verhuizen om voltijds te werken met de coach Duane "Bang" Ludwig.

Nu worden de voormalige vrienden op 4 november met elkaar geconfronteerd, om voor de bantamweight-titel te vechten, in een van de meest verwachte gevechten van 2017.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws