Chris Camozzi tekent bij Absolute Championship Berkut (ACB) Nieuws
Nieuws

Chris Camozzi tekent bij Absolute Championship Berkut (ACB)

Chris Camozzi tekent bij Absolute Championship Berkut (ACB)

Voormalig UFC middengewicht chris camozzi ondertekent deal met ACB (Absolute Championship Berkut)

Amerikaanse middengewicht Chris Camozzi heeft vandaag een deal gesloten met een van Europa's populairste promoties, Absolute Championship Berkut (ACB). De Amerikaan heeft drie opeenvolgende nederlagen geleden in de UFC tegen Thales Leites, Daniel Kelly en Trevor Smith. De 31-jarige is sinds mei 2017 inactief van MMA. Onlangs nam hij echter deel bij de Glory Kickboxing-organisatie en verdiende hij een TKO-overwinning in zijn debuut tegen Kyle Weickhardt bij Glory 48: New York in december vorig jaar. Camozzi zal proberen die overwinning uit te bouwen wanneer hij terugkeert naar de MMA-kooi.

Chris Camozzi tekent bij Absolute Championship Berkut (ACB)

Nog geen datum voor eerste gevecht

Hoewel er geen datum voor een eerste gevecht is vastgesteld, is de promotie naar sociale media gegaan om het nieuws van hun laatste aanwinst te onthullen. In augustus 2017 verklaarde Camozzi al dat hij geïnteresseerd was om voor ACB te vechten, en merkte op dat ze een "zeer sterke middengewichtdivisie" hadden. De huidige stand van de middleweight divisie ziet Albert Duraev als kampioen na het verslaan van Vyacheslav Vasilevsky op ACB 77 in december 2017.

ACB-debuten zijn nooit gemakkelijk

Camozzi zal ongetwijfeld bij zijn nieuwe organisatie in de ranglijst voor het middengewicht geplaatst worden en zal hopelijk zijn plaats als vechter met zijn ervaring versterken. Natuurlijk zijn ACB-debuten nooit gemakkelijk, zoals veel vechters hebben moeten ervaren. De laatste tijd was vlieggewicht Rany Saadeh binnen een minuut klaar met zijn langverwachte debuut bij ACB 74. Camozzi hoopt ongetwijfeld op andere cijfers als hij voor de eerste keer de ACB-kooi betreedt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws