Charlotte Flair valt scheidsrechter aan en krijgt 100.000 dollar boete Nieuws
Nieuws

Charlotte Flair valt scheidsrechter aan en krijgt 100.000 dollar boete

Charlotte Flair valt scheidsrechter aan en krijgt 100.000 dollar boete

Afgelopen nacht stonden tijdens RAW liep de match tussen Charlotte Flair en Asuka volledig uit de hand, Charlotte die een groot gedeelte van de wedstrijd domineerde en Asuke in de figure-eight Leglock had waar bijna niemand meer uitkomt en dan ook vaak uit tapt.

Echter was het Rhea Ripley die langs de ring stond en aan de benen van Charlotte Flair trok zodat Charlotte werd afgeleid, in dat moment zag Asuka kans om Charlotte van achteren aan te vallen en zo de 3 count of wel winst te pakken.

Vals speler

Asuka en Ripley zochten snel lachend een veilig heenkomen voor de furieuze Charlotte die het de scheidsrechter kwalijk nam, dat die niet gezien had dat de dames vals speelde. Wat de scheids ook deed om duidelijk te maken dat hij echt niets gezien had, was alleen maar olie op het vuur gooien, in een vlaag van verstandsverbijstering viel Charlotte de scheidsrechter aan.

Momenteel is Charlotte door het management van de WWE voor onbepaalde tijd geschorst en heeft ze een boete gehad van 100.000 dollar, omdat ze de scheidsrechter had aangevallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws