Chaotische botsing tussen Mayweather en McGregor in Las Vegas! Nieuws
Nieuws

Chaotische botsing tussen Mayweather en McGregor in Las Vegas!

Chaotische botsing tussen Mayweather en McGregor in Las Vegas!

Mayweather en McGregor gaven een showtje "boos kijken" weg in Las Vegas, show of waarheid?

Chaotische botsing tussen Mayweather en McGregor in Las Vegas!

In de snikhete zon op de Las Vegas strip liepen de gemoederen hoog op toen Mayweather en McGregor elkaar tegen het lijf liepen, dit kwam doordat McGregor een uur later dan afgesproken aankwam zetten met zijn gevolg op het aankomst evenement wat was georganiseerd om beide vechters welkom te heten in Las Vegas.

Mayweather hield een promopraatje en gaf wat interviews toen McGregor verscheen en de verbale uitingen naar elkaar toe, los kwamen. McGregor werd door het aanwezige beveiligingspersoneel in bedwang gehouden omdat hij Mayweather te lijf wilde gaan. Alles voor de show natuurlijk.

Volgens MCGregor is Mayweather een angsthaas

McGregor riep: "durf je me niet in het gezicht te zeggen wat je denkt", Mayweather reageerde daar meteen op door verbale uitingen te doen die helaas in de bijgaande video weg zijn gebliept. Maar ongetwijfeld zal het F-woord vele malen zijn gevallen.

McGregor zei ook dat Mayweather zich verschuilt achter zijn bodyguards en dat deze “ezels” hem toch niet kunnen beschermen. Zelfs niet als hij ze zaterdag mee de ring in zou nemen. Mayweather kreeg echter bijval van Paulie Malignaggi, die opdook en zich er ook mee ging bemoeien.

McGregor neus-aan-neus met Paulie Malignaggi

Malignaggi leek zijn geschil met McGregor ter plaatse te willen beslechten; hij is namelijk nog steeds boos over het feit dat McGregor videobeelden van hun sparringsessies had gelekt op internet. Beide vechters stonden letterlijk neus-aan-neus tegenover elkaar.

Het is allemaal show natuurlijk

Dit soort confrontaties hoort allemaal bij de show, bedenk je maar eens waarom er nooit echt iets gebeurt, zoals een paar rake klappen. Men wil de boel spannend houden en trekt alle registers open in aanloop naar het gevecht. Sensatie zorgt nu eenmaal voor hogere kijkcijfers en dus meer PPV-verkopen. Want uiteindelijk draait het bij dit gevecht om het geld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws