Chaos! Woodley wil op de vuist met idioot na vuilpraat over moeder Nieuws
Nieuws

Chaos! Woodley wil op de vuist met idioot na vuilpraat over moeder

Chaos! Woodley wil op de vuist met idioot na vuilpraat over moeder

Tyron Woodley, de voormalige UFC-ster moest vanavond in bedwang gehouden worden tijdens de persconferentie voor zijn gevecht met YouTube Ster Jake Paul. Een teamlid van Paul uitte ogenschijnlijk beledigende woorden over de moeder van Woodley.

Een flinke chaos brak uit nadat het teamlid van Paul een beledigende opmerking maakte over de moeder van Woodley. Wat gebeurde tijdens hun face-off voorafgaand aan de bokswedstrijd van zondag. Er ontstond commotie tussen de twee teams, die al snel de aandacht van Woodley trok.

Idioot

Toen hij zich realiseerde wat er was gebeurd, groeide Woodleys woede. De beveiliging kwam tussenbeide voordat het fysiek werd. Het gezelschap van Paul werd de kamer uit begeleid, maar Woodley zette de achtervolging in. Er werd nog wat heen en weer gescholden

De twee groepen wisselden woorden uit voordat ze definitief uit elkaar werden gedreven. Woodley zal deze zondag zijn beste beentje voorzetten, wanneer hij het tegen Paul opneemt in een bokswedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws