Cedric Manhoef de ring in tegen Chingiz Allazov op Champions Night 2017! Nieuws
Nieuws

Cedric Manhoef de ring in tegen Chingiz Allazov op Champions Night 2017!

Cedric Manhoef de ring in tegen Chingiz Allazov op Champions Night 2017!

Champions Night 2017 kan weleens de nacht van Cedric Manhoef worden!

Het gevecht is onlangs officieel gemaakt door Erick ROMEAS en Anthony, Chingiz ALLAZOV zal in de ring staan voor de 24e editie van de Night of Champions, die zal worden gehouden op zaterdag 25 november, 2017, in het Palais des Sports in Marseille. ALLAZOV staat tegen de jonge Nederlandse Cedric MANHOEF!

Cedric Manfoef is een van de beste kickboksers in de -70kg divisie

Cedric Manhoef, is de neef van Melvin Manhoef (It's Showtime kampioen en Bellator MMA vechter), en is een jonge vechter van 24 jaar die al in totaal niet minder dan 61 gevechten heeft geleverd, waaronder 52 Pro's onder zijn overwinningen. De vertegenwoordiger van Manhoef Fight Fitness, en Mike's Gym is een van de beste kickboksers in de -70kg divisie, en is actief in de meeste van de grootste wereldwijde organisaties zoals de Kunlun de WLF, de SuperKombat Fighting Championship, en in de K-1maakte hij zijn debuut in 2014.

Cedric Manhoef de ring in tegen Chingiz Allazov op Champions Night 2017!

SuperKombat Fighting Championship

In 2013 won Cedric de titel "New Heroes" van het SuperKombat Fighting Championship, en in 2015 won hij toernooien in de WLF en het Mix Fight Gala. In 2017 slaagde hij erin om op te klimmen tot de 1/2 finale van het grootste toernooi van Kunlun, die uit 64 vechter bestond en uiteindelijk verloor hij van de kampioen Thai SUPERBON Banchamek.

Pas 24 is Cedric, maar heeft bewezen dat hij een van de beste is, en onlangs er in is geslaagd om tussen vechters als YODSANKLAI Fairtex en Jomthong Chuwattana te staan. Net als Chingiz is hij een van de opkomende kampioenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws