Carlos Coello vecht tegen Joao Goncalves voor de WKN Muay Thai bantamgewicht titel Nieuws
Nieuws

Carlos Coello vecht tegen Joao Goncalves voor de WKN Muay Thai bantamgewicht titel

Carlos Coello vecht tegen Joao Goncalves voor de WKN Muay Thai bantamgewicht titel

Het Muay Thai wereldkampioenschap keert terug naar Spanje op zaterdag 16 december.

De vertegenwoordiger van de landelijke gastheer Carlo Coello neemt het op tegen de Portugese Joao Goncalves, die voor de WKN bantamgewicht Muay Thai titel in de stad Ponferrada vecht, World Kickboxing Network, bevestigde dit eerder vandaag. Met de uitgave van de officiële poster van het komende evenement.

Carlos Coello vecht tegen Joao Goncalves voor de WKN Muay Thai bantamgewicht titel

Carlos Coello is een prominente Muay Thai vechter

Carlos Coello, 27, is een prominente vechter die de afgelopen drie jaar in Thailand woont. In de loop van zijn carrière heeft hij WMC Spaanse titel en WBC International titels verdiend. De lijst van zijn tegenstanders omvat Thaise Anantasak en Payakdam, om een ​​paar te noemen.

Partij staat gepland voor vijf rondes

Joao Goncalves is ook een actieve Muay Thai vechter. Zijn CV bevat onder meer de gevechten tegen Alan Almeida, Carlos Barbera, Nelson Moreira. De Coello vs Goncalves kampioenschap partij is gepland voor vijf rondes. De promotor van het evenement is Diego Vazquez.

Tal van shows alreeds gehouden in de afgelopen jaren

Het komende evenement is de derde WKN-promotie in Spanje dit jaar, na twee Hombres de Honor MMA events gehouden in juni en februari. In de loop der jaren heeft de organisatie in het hele land tal van shows gehouden, zoals steden zoals Madrid, Barcelona, ​​Cataluna, Lleida, evenals de Balearen, en andere.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws