Buakaw treft oud-rivaal die hem knock-out sloeg! 'Omstreden' Nieuws
Nieuws

Buakaw treft oud-rivaal die hem knock-out sloeg! 'Omstreden'

Buakaw treft oud-rivaal die hem knock-out sloeg! 'Omstreden'

Buakaw Banchamek en Yoshihiro Sato ontmoeten elkaar op 28 oktober in een oefenwedstrijd, als onderdeel van de 'Legend of Rajadamnern' evenementen reeks. Het gevecht vindt plaats in het legendarische Rajadamnern Stadion in Bangkok, Thailand.

De twee ontmoette elkaar 16 jaar geleden voor het eerst onder kickboks regels, waarbij Buakaw op het hoogtepunt van zijn carrière een knock-out in de tweede ronde scoorde. Ze zouden nog twee keer vechten onder de vlag van de K-1.

Waarbij de Thai een nipt omstreden split decision mee naar huis nam in hun tweede gevecht. En Sato een enorme schok veroorzaakte en won door knock-out in de derde. In hun vierde gevecht, dat plaatsvond onder Muay Thai-regels in 2013, was Buakaw opnieuw in staat om deze hand op te steken na drie zwaarbevochten rondes.

Echt vechten

De 41-jarige Sato heeft de afgelopen zeven jaar genoten van zijn pensioen, toen hij de kickboks sport in 2015 verliet na twee blessures. Hoewel het gevecht wordt aangekondigd als een oefenwedstrijd, zal het hoogstwaarschijnlijk niet op hun records wordt gerekend (gaat verder onder video).

Buakaw stond de afgelopen maand in een andere oefenpot tegenover de populaire Japanse MMA-vechter Kota Miura. Buakaw en liet de Japanse vechter alle hoeken vn de ring zien. Waardoor de scheidsrechter de wedstrijd in de derde ronde moest stoppen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws