Buakaw Banchamek vecht tegen Jonay Risco voor de Enfusion wereldtitel Nieuws
Nieuws

Buakaw Banchamek vecht tegen Jonay Risco voor de Enfusion wereldtitel

Buakaw Banchamek vecht tegen Jonay Risco voor de Enfusion wereldtitel

Op 9 Maart staat de volgende Enfusion Live Abu Dhabi presented by Julie Kitchen gepland in Abu Dhabi.

De fight card belooft weer veel spektakel want zojuist word bekend gemaakt dat Jonay Risco zijn Enfusion wereldtitel 70kg gaat verdedigen tegen de Legende Buakaw Banchamek. Daarnaast zal de 'Star' Ismael Lazaar een rematch partij vechten tegen Fatih Ulusoy. Hun eerste gevecht eindigde snel doordat Fatih een linker low kick gaf aan Lazaar en daarbij zijn been blesseerde.

Buakaw Banchamek vecht tegen Jonay Risco voor de Enfusion wereldtitel

Regilio van den Ent en Redouan Laarkoubi komen ook in actie

Ook zal Ilias Ennahachi hier gaan vechten en zal hij zijn Enfusion wereld titel gaan verdedigen tegen Kompetch Fairtex. Ook een rematch om na uit te kijken is de partij tussen Regilio van den Ent en Redouan Laarkoubi. Al om al word het weer een top event in Du Forum op Yas Island in Abu Dhabi. Binnenkort worden nog meer partijen bekend gemaakt. Stay Tuned.

Buakaw grote publiekstrekker

Dat Enfusion met Buakaw Banchamek een grote publiekstrekker heeft binnen gehaald is meer dan duidelijk. De man is een ware legende, overigens kondigde zijn grootste rivaal Yodsanklai Fairtex recentelijk aan terug te komen uit pensioen. Deze ziet zichzelf nog wel tegen Buakw in de ring staan, wellicht ook bij Enfusion? Een ding is zeker de Enfusion organisatie is goed bezig met het toevoegen van top sterren binnen haar rooster. Naast de bekende en befaamde stal aan vechters wordt het nog aantrekkelijker voor het grote publiek. Enfusion is on the way to greatness zeggen wij dan maar.

Bronnen: John Mo & VI redactie

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws