Brutale knockout laat bokser zwabberen in de ring! Nieuws
Nieuws

Brutale knockout laat bokser zwabberen in de ring!

Brutale knockout laat bokser zwabberen in de ring!

Russische bokser Georgi Chelokhsaev beweerde dat een van de meest indrukwekkende winsten van zijn carrière, tegen Vladimir Myshev is met een verwoestende linkerhoek die de vechter's benen in gelei veranderde.

Het kwam tijdens de vierde ronde van hun superlichtgewicht gevecht als Chelokhsaev, met zwarte broek, in zijn rivaal Myshev, in rood, met brutale combinaties losgelaten op het lichaam, naar de KO wereld stuurde.

Myshev keek pijnlijk en uitgeput toen hij probeerde vast te klampen aan Chelokhsaev, maar de 23-jarige slaagde erin om een krachtige linkerhoek in te zetten die op de zijkant van het hoofd van Myshev neer kwam.

De kracht van de slag sloeg de duizelige vechter uit balans, en de pogingen om zijn recht op te komen bleken niet succesvol te zijn.

Hij struikelde rond de ring op comisch onstabiele benen alvorens het doek voor een 10-telling te raken.

Op wonderbaarlijke wijze stond de hardy brawler weer op zijn voeten om de wedstrijd door te zetten, maar zijn hoek ging later de handdoek in de ring gooien, om hun man te redden van verdere schade.

Duizenden hebben de clip gezien sinds het eerder deze maand naar YouTube is geüpload.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws